Bigjigs голяма дървена лупа

Марка:Bigjigs

Код на продукт:BJ866

Цена: 12.00лв.
Количество:
Тагове: Bigjigs, дървена, лупа

Основана през 1985 г., Bigjigs е семейна компания, чиято мисия е да предлага качествени, безопасни и достъпни продукти, които допълват играта чрез забавление, изследване и обучение. Семейството са бивши учители, решили да развиват компания, която да направи ученето забавно чрез използването на традиционни дървени играчки.

След като намерите различни буболечки, мъхове и други интересни неща в градината или в парка, ще Ви трябва лупа, за да ги огледате отблизо. Лупата е изработена от дърво и е с дължина 21 см.

Подходяща за деца над 3 години

Предлага се в асортимент. Доставка според наличностите. Цената е за 1 бр.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също