ARS UNA ученическа раница Elasti City

Марка:ARS UNA STUDIO

Код на продукт:94567557

Цена: 119.80лв.
Количество:

Ars Una Studio Ltd. - Унгария започва дейност от 1990 г. Компанията произвежда пълна гама продукти за ученика по линцензи на Disney, Warner Bross, Cartoon Network, Nickelodeon, DreamWorks, Hello Kitty, Barbie, Spider Man, Star Wars, Аватар и др.

Анатомична ученическа раница. Лека и стабилна, с подплатен анатомичен гръб, изработен от дишаща материя. Подплатени и удобни, широки презрамки, които се регулират. Дъното е изработено от твърда пластмаса. Светлоотразителни елементи отпред, на страничните джобове и на презрамките. Раницата е с две основни отделения и преден джоб с цип. Има два странични джоба, подходящи за носене на малка бутилка и дръжка за носене в ръка.
 Размери : 44 х 32 х 23 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също