Andreu toys Моят първи пъзел Животните във фермата

Марка:Andreu Toys

Код на продукт:16438

Цена: 24.80лв.
Количество:

ANDREU Toys (Испания) имат строги изисквания по отношение високото качество на целия творчески процес при създаването на техните играчки и игри. Заедно с екип педагози, компанията има за цел да разработва образователни и безопасни играчки, които насърчават възможността децата да учат чрез игра и да споделят социални и емоционални умения.Основна цел на ANDREU Toys е да помогне на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. В световен мащаб, стандартите за безопасност на детските играчки се променят и нарастват непрекъснато и именно покриването на тези стандарти е най-силният аргумент за продажбите на компанията.

Моят първи дървен пъзел - животните във фермата. Пъзелът има 7 елемента. Всеки елемент е с дебелина 1,5 см.

Детето опознава животните във фермата, научава и цветовете. За да подреди пъзела, детето се концентрира да разсъждава в правилна посока.

Пъзелът развива фината моторика, въображение и креативност.

Размерът на пъзела е 30 x 22,5 x 2 см.

Играчката е изработена от масивна дървесина - Eco toy

Играчката е предназначена за деца над 1 година.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Клиенти закупили този продукт купиха също