Harry Potter Комплект книга с 3D дървен пъзел

Марка:IncrediBuilds

Код на продукт:9781682981085

Цена: 35.00лв.
Количество:

С този вълнуващ комплект можете да сглобите своя собствена разпределителна шапка. IncrediBuilds предлагат луксозно издание с твърди корици, на английски език, което ще Ви пренесе в магическия свят на Хари Потър и училището за магьосници, както и висококачествен 3D дървен модел на разпределителната шапка.

От поколения шапката е поставяла вещици и магьосници в един от четирите дома в Хогуортс: Грифиндор, Слидерин, Рейвънклав и Хафълпаф. Научете повече за начина, по който е проектирана и създадена сортиращата шапка за филмите на Хари Потър. Читателите ще научат как филмовите творци са изработили уникалната шапка, как тя се е появила във филма, как Хари, Рон и Хърмаяни са разпределени в Грифиндор през първата година от тяхното обучение и как Фоукс е донесъл шапката на Хари по време на битката му с Базиликс в стаята на тайните. И накрая, създайте своя собствена шапка с включените елементи от дърво и го оцветете (боички не са включени в комплекта).

Възраст: 10+

Ниво на уменията: напреднали

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Клиенти закупили този продукт купиха също