Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Стилна чанта за рамо за ежедневна употреба с патентован силиконов панел с размери 21x17 пиксел точки, която ви дава 209 позиции, за да изразите идеите си. Чантата е изработена от кожена материя PU. Чантата разполага с широка, регулируема презрамка. На лицевата страна на чантата ще откриете джоб с цип, вътре има достатъчно място за вашите документи и лични вещи. Получавате безплатен пакет с 240 малки пиксели и мини галерия, съдържаща седем различни вдъхновяващи идеи за дизайн. За по-сложни проекти можете да закупите допълнително комплекти пиксели, в 24 различни цвята.

Размери: 21.5 х 17 х 6.2 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също