Upixelbags Чанта за рамо Upixel 08

Марка:Upixelbags

Код на продукт:WY-A008-WF

Цена: 89.00лв.
Количество:

Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Стилна чанта за рамо за ежедневна употреба с патентован силиконов панел с размери 15x14 пиксел точки, с които да изобразите идеите си. Чантата е изработена от модерния памук меланж. Чантата има широка, регулируема, подплатена презрамка. Във вътрешността на чантата ще откриете джоб с цип и джоб за малки предмети. Вътре има достатъчно място за таблет (IPAD) и вещи за ежедневна употреба. С чантата получавате набор от прибл. 160 пиксела и мини галерия от четири снимки за вдъхновение. Можете да закупите и допълнително пиксели в 24 цвята.

Размери: 25 х 32 х 12 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също