Topgal Анатомична раница с несесер DINO

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 650B

Цена: 137.90лв.
Количество:

Ортопедична раница за най-малките. Моделът е уникално съчетание между раница и куфар. Освен с циповете раницата разполага и с допълнително закопчаване с тик-так копчета и отварянето е до 180°. Разполага с едно основно отделение, разделено на няколко сектора. Вътрешните прегради са изработени от здрав материал, термо изолиран. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано.

 •         ергономична форма
 •         твърдо дъно и страни
 •         регулируема каишка за гърдите
 •         подвижна алуминиева шина
 •         широки, дебели, регулируеми презрамки
 •         комфорт и безопасност

В предната част на камерата има термо джобове за бутилка и кутия за храна, които при случайно разливане предотвратяват намокрянето на останалата част от съдържанието на раницата. Над тези джобове има вградени в подплатата магнити, които служат за закрепване на несесера, който също е с магнит. Така несесера е добре фиксиран и не заема излишно място. В задната част има втора преграда за по-удобно разпределение.
Раницата разполага и с голям допълнителен, преден джоб за дребни вещи като ключове, телефон, тефтерче, кърпички, химикалки и други. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка.  Има специален ремък от едната старна, на който може да се закачи допълнителен термо калъф за шише или спортна торба. Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

 • Размери на раницата:    40 x 19 x 28 cm
 • Размери на несесера:  13 х 5 х 20 см.
 • Материал: 100% полиестер
 • Тегло: 1.00 кг (без аксесоари)
 • Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници
с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.