SporTandem Тролей за раница Black

Марка:sportandem

Код на продукт:806268

Цена: 49.00лв.
Количество:

От основаването си през 1985 г. до сега, испанската компания има значителен ръст, като непрекъснато разширява продуктовата си гама. Kачеството е основното предимство, което отличава Sportandem от конкуренцията. Използваните материали са с изключително високо качество и асортимента се обновява непрекъснато. Всичко това поставя компанията начело сред останалите фирми в сектора.

Алуминиев тролей за раница със силиконови колела, съвместима с всички раници, които са адаптирани за поставяне на тролей.

Размери: 32x90x26 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също