FRANKLIN MARSHALL Раница

Марка:STATIONERY TEAM

Код на продукт:03084

Цена: 106.00лв.
Количество:

Stationery Team Europe e водеща компания в Европа, специализирана в производството на маркови ученически стоки и канцеларски материали, чанти и аксесоари. Компанията се отличава с иновативните си продукти, познаване на младежката култура и силна търговска мрежа в цяла Европа и отвъд океана. Работи с големи брандове като например O'Neill, Paul Frank, Esprit, Vans, Oilily, Accessorize, MTV и много други.

Историята на Franklin & Marshall е пътешествие из целия свят, история за италиански предприемачи, за приключение в изследването на ретро винтидж стила, който, със своите ценности и емблематичност ни кара да мечтаем. Марката следи и подкрепя най-интересните спортни събития в Европа. За Franklin & Marshall, стил означава, спорт, култура, музика и постоянно внимание към всичко ново и креативно.

Franklin & Marshall е италианска компания за облекло, създадена през 1999 г. и ориентирана към винтидж стила на американските колежи.
Днес F & M предлага широка гама от изделия, която включва тениски, ризи, блузи, вълнени пуловери, бермуди и още много други, като съчетава цветовете и линиите, типични за спортни и ежедневни облекла, всички с етикет "Произведено в Италия".

Голяма раница

Размер: 43х30х18 см.
Материал : Полиестер 600D
Вместимост: 24л.
Тегло: 380 гр.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също