Cool Pack Combo раница 2 в 1 Color triangles

Марка:Cool Pack

Код на продукт:77545

Цена: 99.00лв.
Количество:

Практична комбинация от две раници в една.  Три отделения с цип, два странични джоба. Комфортен, силно подплатен гръб и подплатени, регулируеми презрамки. Джоб-органайзер за дребни вещи и телефон и подсилено дъно.

Основната част се състои от едно голямо отделение с допълнителен джоб с цип отпред. Раницата може да се ползва в по-компактната си версия или да се добави допълнителната част, която се състои от още едно голямо отделение и джоб органайзер в лицевата част. Двете части на раницата се свързват посредством цип.
 
Размери : 46 х 30 х 20 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също