ARS UNA Bon Voyage раница Compact

Марка:ARS UNA STUDIO

Код на продукт:94497571

Цена: 159.00лв.
Количество:

Ars Una Studio Ltd. - Унгария започва дейност от 1990 г. Компанията произвежда пълна гама продукти за ученика по линцензи на Disney, Warner Bross, Cartoon Network, Nickelodeon, DreamWorks, Hello Kitty, Barbie, Spider Man, Star Wars, Аватар и др.

Лека и стабилна ученическа раница с подплатен, твърд гръб и удобни, широки презрамки, които се регулират. Дъното е изработено от надеждна твърда пластмаса. Светлоотразителни елементи за безопасност на пътя отпред, на страничните джобове и на презрамките. Лесно закопчаване.
Вътрешното пространство е разделено на две части от текстилен разделител. Раницата има малък джоб с цип във второто отделение и преден джоб под капака. Два странични джоба за вода, които се затварят с велкро. При нужда се разширяват лесно в долната част. От вътрешната страна на капака има джоб със седмична програма. Гумирана дръжка за носене в ръка.
Размери : 39 х 33 х 23 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също