Ars Una Studio Ltd. - Унгария започва дейност от 1990 г. Компанията произвежда пълна гама продукти за ученика по линцензи на Disney, Warner Bross, Cartoon Network, Nickelodeon, DreamWorks, Hello Kitty, Barbie, Spider Man, Star Wars, Аватар и др.

Ученическа раница с подплатен, твърд гръб, широки и удобни презрамки, които се регулират. Дъното е изработено от надеждна твърда пластмаса и е с магнитно закопчаване. Светлоотразителни елементи за безопасност на пътя отпред, на страничните джобове и на презрамките.
Вътрешното пространство е разделено на две части от текстилен разделител. Раницата има малък джоб с цип във второто отделение. Преден джоб под капака. Два странични джоба за вода, които се затварят с велкро и при нужда се разширяват в долната част. Подходящи за носене на малка
бутилка. От вътрешната страна на капака има джоб със седмична програма. Гумирана дръжка за носене в ръка.
Размери : 39 х 33 х 23 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също