Upixelbags Детска раничка Upixel 12

Марка:Upixelbags

Код на продукт:WY-A012-BF

Цена: 59.00лв.
Количество:

Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!
Детска раница с патентован силиконов панел с размери 36x31 пиксела точки. Това означава, че имате 1,023 позиции за реализиране на вашите идеи. Раницата е изработена от висококачествен найлон. Подплатените презрамки могат лесно да бъдат регулирани. От вътрешната страна има малък джоб, прикрепен с велкро. Заедно с раницата получавате набор от приблизително 160 пиксела плюс четири примерни идеи/схеми за подреждане безплатно. Можете също да закупите и допълнителен комплект от пикселни точки в 24 цвята.

Размери: 23 х 30 х 9.5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също