Skip Hop Детска чанта на колела Zoo Luggage - калинка

Марка:Skip Hop

Код на продукт:212310

Цена: 99.90лв.
Количество:

 Skip Hop e базираната в Ню Йорк компания, която създава уникални, иновативни и високо функционални продукти, които правят по-лесен животът на младите родители и по-забавен. Марката е призната от изключително взискателните родители за продуктовите си иновации, страхотен дизайн и високо качество, надхвърляйки всички приложими изисквания за безопасност. Това включва всички физически / механични стандарти, както и последните новости в законодателството по отношение на химикали и минерали като BPA, олово и фталати.

Да се забавляваме и на път! Малчуганите ще се влюбят в тези зоо приятели, подходящи за гостуване при баба и дядо или далечни пътешествия.

    Преден джоб с цип за съхранение на любимите неща
    
Подвижна, регулируема каишка
за родителски контрол
   
Телескопична (33 см) дръжка за лесно пренасяне
    
Джоб за бутилка - еластичен
    
Здрав, издържлив материал
    
Възраст: 3+  
    Размери:
41 x 30.5 x 14 cm

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също