Ученическа раница Moos Animal Flower

Марка:Safta

Код на продукт:8412688214013

Цена: 89.90лв.
Количество:

Safta.S.A.e семеен бизнес, основан през 1908 г., с амбицията да предлага стоки от първа необходимост за училище и свободното време с високо качество на продуктите и дизайн. Днес, 4-то поколение на фамилията работи, допринасяйки с труда си и пълната си всеотдайност за успешното развитие на компанията.

  • Класическа ученическа раница Moos Animal Flower с едно основно отделение, затварящо се с двупосочен цип и голям преден джоб
  • С ергономични подплатени регулируеми презрамки и подплатен гръб, допълнителна малка ръкохватка
  • Раницата е подходяща и адаптивна към тролей за раница.
  • Материал: издръжлив полиестерен плат
  • Размери: 31 x 42 x 13 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също