УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Условия за ползване

Условията, при които можете да използвате онлайн магазин Елфите (www.detski-igrachki.com) са посочени по-долу. Те рамкират минимални изисквания. Използването се подчинява на общите разпоредби на закона. Използвайки уеб сайта се съгласявате с тях и приемате споразумение, което се сключва между Вас и фирма ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД, с адрес на управление гр. София, ул. Тунджа 19, ЕИК: 130960053

При ползване на услугите, предлагани от ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност. ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги. Ние полагаме усилия да поддържаме максимално точна информацията на сайта, но не гарантираме липсата на технически грешки.

Всички цени на стоки са с включен ДДС. ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД запазва правото си да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, актуална по време на сключване на споразумението, съгласно настоящите общи условия.

С натискане на бутона "Потвърди поръчката", Вие се съгласявате, че сте прочели горе написаните условия. Съгласно разпоредбите на ЗЗП регламентираната форма на комуникация между Вас и ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД следва да бъде на траен носител, т.е. електронна поща. Чрез осъществяване на поръчка, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (e-mail). За да бъдат спазени регламентите на ЗЗП поръчки не могат да бъдат приемани по телефон.

ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни и се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.