соларен акумулаторен автомобил

Код на продукт:230112

Цена: 22.00лв.
Количество:

Бъдещето е на алтернативната енергия и соларните игрчки са идеалният начин да запознаете децата с основните принципи на тези технологии.

Играчката не само ще предостави на Вашето дете едно ново разбиране за слънчевата енергия като източник на възобновяема енергия, но също така ще даде възможност на вашите деца за здравословни игри на открито. Лесна за сглобяване количка, която се зарежда със соларно зарядно устройство - къщичка. Времето за зареждане е около 4 минути. Времето за пробег е около 90 секунди. Настройте автомобила за движение направо или го насочете в друга посока. Фантастична играчка, която дава на децата важни познания за зелената енергия!

Ако децата Ви са залепени за смарт-телефона, дайте им алтернатива - да придобият нови знания и да играят навън.

За възраст 8+

Цветовете може да варират.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също