Razor Kixi Kuties Скутер КАУБОЙ

Марка:Razor

Код на продукт:20073670

Цена: 79.99лв.
Количество:

Вашето дете ще даде свобода на въображението си с новия Kixi Kuties скутер каубой.
Детето ще се чувства стабилно, благодарение на патентованата функция Tilt to Turn, която спомага за по-лесното управление. Това означава, че завиването наляво и надясно става с натиск в съответната посока.

Тегло: 2,5 кг.
Максимално допустимо тегло: 20 кг.
Възраст: 3+ години
Размер на кутията: 52х35х19 см

Razor е американска компания, лидер в производството на скутери, детски и електрически тротинетки за деца и възрастни. Основната конструкция на всички продукти на Razor съчетава алуминиева рамка с полиуретанови гуми и задна спирачка. Сгъваеми рамки, регулируеми дръжки и приставки за искри са част от елементите, които правят Razor предпочитана марка за почитателите на екстремни спортове.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Клиенти закупили този продукт купиха също