Razor E90 Електрически Скутер

Марка:Razor

Код на продукт:13181101

Цена: 349.99лв.
Количество:

Бъдете още по-бързи с електрическата тротинетка Е90.

Е90 е 12-волтова електрическа тротинетка със стоманена рамка, бутон за газта на кормилото и крачна спирачка в задната част на платформата. Движи се с максимална скорост от 15 км/ч. Моторът се задвижва от верига, която е свързана със задната гума. Захранва се с акумулаторна батерия, която напълно заредена издържа около 40 минути. Зарядното е включено в комплекта.

Тегло: 6 кг.
Максимално допустимо тегло: 54 кг.
Размер на кутията:     63х22х11 см
Възраст:     8+ години

Razor е американска компания, лидер в производството на скутери, детски и електрически тротинетки за деца и възрастни. Основната конструкция на всички продукти на Razor съчетава алуминиева рамка с полиуретанови гуми и задна спирачка. Сгъваеми рамки, регулируеми дръжки и приставки за искри са част от елементите, които правят Razor предпочитана марка за почитателите на екстремни спортове.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Клиенти закупили този продукт купиха също