Razor Скутер S

Марка:Razor

Код на продукт:13073051

Цена: 89.99лв.
Количество:

S Скутерът на Razor ще ви зареди с много незабравими преживявания!
Той е много лесен за използване. С него може да си устроите увлекателни игри на чист въздух. Можете да го вземете със себе си, дори когато пътувате.

Тегло: 2,5 кг.
Максимално допустимо тегло: 100 кг.
Възраст:     5+ години
Размер на кутията:     60х12х15 см

Razor е американска компания, лидер в производството на скутери, детски и електрически тротинетки за деца и възрастни. Основната конструкция на всички продукти на Razor съчетава алуминиева рамка с полиуретанови гуми и задна спирачка. Сгъваеми рамки, регулируеми дръжки и приставки за искри са част от елементите, които правят Razor предпочитана марка за почитателите на екстремни спортове.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Клиенти закупили този продукт купиха също