Legler Ноевият ковчег

Марка:Legler

Код на продукт:8139

Цена: 62.00лв.
Количество:
Тагове: Legler, дървен, кораб

Започнатото преди повече от 20 години сега е успешна компания с дейност в цяла Европа. Гамата в момента включва около 3000 артикула, включително повече от 500 нови продукта всяка година и редица разработки, проектирани от компанията, които се продават под собствена марка "Small Foot дизайн".

Ноевият ковчег, изработен от дърво и боядисан в ярки цветове. Палубата, къщата и покрива са подвижни. Включва стълба и 16 фигури.
Материал: дърво
Опаковка: кашон
Размери: 35 х 16 х 25 см
Препоръчителна възраст:+ 3 години

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също