KidKraft кухня Prairie

Марка:KidKraft

Код на продукт:53151

Цена: 570.00лв.
Количество:
Тагове: KidKraft, кухня

Kidkraft е водещ производител на детски мебели и играчки. Основана през 1968 г., компанията е доказан пионер в индустрията в продължение на повече от 40 години. Kidkraft вярват, че всяко дете е индивидуално, с неограничен капацитет за създаване и изследване. Целта на компанията е да вдъхнови децата със силата на въображението и чрез уникалните си дървени играчки!

Голяма дървена кухня с отварящи се вратички и въртящи се копчетата. Допълнително място за съхранение и достатъчно пространство за игра. Подвижна мивка за бързо и лесно почистване.

  • Нуждае се от сглобяване
  • кухнята не включва допълнителни аксесоари
  • размери: 77 см x 34 см x 95 см
  • подходящо за деца над 3 години
  • НАЛИЧНА

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също