Green Toys готварски комплект

Марка:Green Toys

Код на продукт:GY008

Цена: 34.90лв.
Количество:

За екипа на Green Toys Inc. всеки ден е "Ден на Земята". Компанията е силно ангажирана с устойчивостта и насърчаването на защитата на околната среда чрез стоките, които хората купуват и използват всеки ден и на продуктите за деца, надявайки се да вдъхновят и други да споделят тази страст. Продуктовата гама вклююва класически играчки, произведени от рециклирана пластмаса и други екологично чисти материали. Това помага да се намали използването на изкопаеми горива. Опаковката на всеки продукт е 100% рециклируема, боите са на соева основа и целият производствен процес е ръководен от идеята за подобряване на цялостното здраве и щастие на планетата.

Намаляването на използването на изкопаеми горива и емисиите на CO2 е част от рецептата за малки чревоугодници, която използват Green Toys. Този класически комплект от кухненски прибори е изработен от 100% рециклирани кофички от мляко. Гарантирано "зелено" забавление! Комплектът включва: тенджера с капак, тиган, черпак и шпатула.

Изработени от 100% рециклирана пластмаса, без BPA, фталати или PVC. Отговарят на FDA стандарти за контакт с храни, лесни за почистване, подходящи за съдомиялна машина. Опаковка от рециклирани и рециклируеми материали, отпечатани със соеви мастила.

Подходящо за: 2+ год.

Повече за GREEN TOYS

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също