Djeco Дървен магазин Leo's shopkeeper

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ06623

Цена: 113.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Красива дървена пазарна маса за всички малки търговци. Заредена със свежи плодове и зеленчуци, в комплекта е включен касов апарат и дъска за дневната промоция. Има дори хартиени торбички, в които да се поставят покупките на клиентите.

Изработена от лека дървесина и боядисана в ярки цветове с бои на водна основа.

Размер на опаковката: 37 x 27 x 10 см.

Размер на сглобената играчка: 41,5 x 43 x 23 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също