Bigjigs полярен ледник

Марка:Bigjigs

Код на продукт:JT111

Цена: 130.00лв.
Количество:

Основана през 1985 г., Bigjigs е семейна компания, чиято мисия е да предлага качествени, безопасни и достъпни продукти, които допълват играта чрез забавление, изследване и обучение. Семейството са бивши учители, решили да развиват компания, която да направи ученето забавно чрез използването на традиционни дървени играчки.

Чудесата на един от най-очарователните пейзажи на земното кълбо, претворени в този уникален комплект за игра. Включени са много аксесоари и фигури за игра, които осигуряват много възможности за проучване, така че всеки ден играта да бъде ново и уникално приключение. Децата ще могат да разиграват различен сценарий всеки ден.

Комплектът е изработен от дърво и включва 2 ескимоси, 6 полярни животни, подвижно, ледено езеро и иглу с подвижен покрив.

Подходящо за деца над 3 год.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също