Siku верижен трактор The Quadtrac 600

Марка:Siku

Код на продукт:3275

Цена: 95.90лв.
Количество:

Немската фирма Siku е лидер в производството на умалени модели на едни от най-популярните строителни и селскостопански машини.  Всички модели в мащаб 1:87; 1:50 и 1:32 са подходящи за колекционери.
Основана през 1921 г. като малка леярна в Lüdenscheid днес четвърто поколение управлява компанията, която има над 700 служители на различни места по света. Sieper GmbH произвежда умалени модели в различни мащаби с марката Siku. Моделите разполагат с автентични детайли, те са здрави и имат множество различни функции за игра.

The Quadtrac 600 този изключително мощен верижен трактор ще Ви впечатли с детайлната си изработка. Изработен в мащаб 1:32 с отваряема кабина, движещи се предни и задни колелета, отваряем капак на двигателя. Трактора е изработен почти изцяло от лят алуминий и малка част пластмаса, което гарантира издръжливост при продължителна игра.

Размер на опаковката: 17.1 x 31.6 x 11 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също