Mudpuppy дървени магнити цифри

Марка:Mudpuppy

Код на продукт:9780735327566

Цена: 20.90лв.
Количество:

Комплектът съдържа 40 цифри и знаци: 3 от всеки номер от нула до девет и по няколко бр. от различните знаци.

Упражнявайте се в събиране и изваждане, умножение, деление, или просто играйте, залепвайки ги на хладилника или всяка метална повърхност.

Магнитите са изработени от 80% рециклирана дървесина. Опаковката съдържа 85% рециклирана хартия и е с тик-так затваряне. Отпечатано с нетоксични мастила.

Mudpuppy продуктите отговарят на най-строгите стандарти за безопасност в Северна Америка и ЕС и са в съответствие с всички разпоредби на CPSIA, ASTM и CE.

Размери: 21 х 10 х 7 см.
За възраст 3 +

Продуктите Mudpuppy са под шапката на компанията Galison, която работи предимно с музеи и арт галерии и има за цел да направи художествените произведения широко достъпни под формата на добре разработени хартиени продукти. С течение на годините продуктите Mudpuppy са предпочитани от магазините, предлагащи ретро и класически играчки, както и големите, реномирани магазини за играчки в Америка и западна Европа.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също