Lilliputiens музикалният балон на Лиз

Марка:Lilliputiens

Код на продукт:86269

Цена: 46.00лв.
Количество:

Историята на Lilliputiens започва с двама ентусиасти - ''Made in Belgium'' през 1995 г. Чудесата са общата тема във всички продукти на компанията. Магията на скрити изненади, подклаждане на любопитството, формите, които те карат да мислиш ... всяка играчка е пътешествие. Светът на Lilliputiens е пълен с малки чудеса и всяка играчка има своя забавна история. Творческият екип от млади майки е в основата на всяка материя. Те изготвят принтовете и избират цветовете и текстурите много внимателно. Почти всички играчки подлежат на машинно пране и всички те отговарят на всички изисквания за безопастност. Дизайнерският екип от млади майки, които са изключително наясно с важността на безопасността, чрез внимателен подбор на всички материали и посредством непрекъснато тестване в независими външни лаборатории, гарантира, че играчките са едновременно здрави и сигурни. Всяка играчка се тества, за да се използва от раждането и се издава сертификат, за да се докаже, че е удовлетворила всички европейски и международни стандарти за качество.

Лиз е магически малък елф, който омайва и очарова всичко по пътя си. Тя винаги е придружен от приятелката си Джули, късметлийската калинка и двете са като сестри.

Лиз и нейният летящ, музикален балон могат да бъдат забавен спътник по време на разходки или да изпълняват нежни приспивни мелодии в креватчето вкъщи. Ярки цветове, различните шумкащи, дрънкащи и други сетивни стимулатори, а с едно подръпване и вълнуващата мелодия Lullaby на Брамс. Играчката може да се закачи на креватчето, на количката или столчето за кола.

Възраст: 0 + месеца

Размери: 26 x 15 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също