T4 соларен робот

Код на продукт:230117

Цена: 22.90лв.
Количество:
Тагове: соларен, робот

Бъдещето е на алтернативната енергия и соларните игрчки са идеалният начин да запознаете децата с основните принципи на тези технологии.

"Т4" не само дава възможност за повече трансформации, но също така е снабден с по-големи части, което означава, че и по-малките деца не трябва да бъдат изключени от участие в някои високотехнологични игри. "Т4" е напълно захранван със слънчева енергия, така че никога не трябва да се купуват батерии. Играчката не само ще предостави на Вашето дете едно ново разбиране за слънчевата енергия като източник на възобновяема енергия, но също така ще даде възможност на вашите деца за здравословни игри на открито.

Този комплект дава на детето възможността да го трансформира лесно между един от четири различни режима:

  • робот - с подвижни крака, както и движещи се колела;
  • насекомо - 6 подвижни крака, както и движещи се челюсти;
  • динозавър - 2 подвижни крака и челюсти;
  • пробивна машина - подобна на миньорска бормашина и движещи се колела.

Ако децата ви са залепени за смарт-телефона, дайте им алтернатива - да придобият нови знания и да играят навън.

За възраст 8+

Цветовете може да варират.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също