Sentosphère Комплект Силата на водата

Марка:SentoSphere

Код на продукт:280

Цена: 79.00лв.
Количество:

Двадесет и пет химически опита, за да откриете най-ценната молекула в света, тази на водата H2O.

Какво става когато оставим водата на слънце? Кое заема повече място вода или ледът? Как се издига и спуска подводницата към морското дъно? Как се правят желета, а изкуствения сняг? Как се образуват водните перли и как да направи наистина големи сапунени балони? Толкова много въпроси, на които вече можем да открием отговора. Тази игра е изключително подходяща за всички истински експериментатори.

Съдържа: защитни очила, пипети, епруветки, мензури и др. Пълното съдържание на комплекта и упътване за употреба може да намерите тук.

Размер на опаковката: 37 x 28 x 5.50 см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също