House of Marbles бинокъл

Марка:House of Marbles

Код на продукт:222044

Цена: 14.90лв.
Количество:

Бинокъл от гамата продукти на House of marbles, специално разработена за младши авантюристи. Бинокълът е чудесен за начинаещи наблюдатели на птици и младши тайни агенти. Децата ще харесат тази образователна играчка за откриватели, която ще им даде възможност да наблюдават от разстояние. В комплекта са включени калъф за съхранение и кърпичка за почистване.

Увеличение: 4 х 30

Диаметър на окото: 30 мм

Зрително поле при 1000 м: 75 м

Размери: 12 х 12 х 5 см

За деца над 3 год.

Можете да комбинирате с компас от същата серия

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също