Galt Ужасяваща наука - Космос, звезди и лепкави извънземни

Марка:GALT

Код на продукт:LL21018

Цена: 39.90лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Образователен комплект - за извънземни експерименти за деца от серията "Ужасяваща наука" за деца. Направете си страховит астероид, планетариум и научете колко е голяма Слънчевата система.

Съдържание на комплекта: звездни карти, фенерче, лепило, астероид, извънземна слуз, движещи се очички, стикери и супер секретен дневник.

Всеки комплект съдържа книжка с интересни научни факти и подробни инструкции за провеждане на експериментите в домашни условия.

Моля, провеждайте експериментите само под наблюдение на възрастен и в съответствие с инструкциите за безопасност.

За деца над 8 год.

Размери: 21 х 21 х 7 см.

 

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също