Vilac Магнитна карта на Европа

Марка:Vilac

Код на продукт:2727

Цена: 55.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Оливер Хюет (Oliver Huette) е френски художник, който илюстрира детски книжки повече от 15 години. Съвместно с Vilac той нарисува любимите си персонажи в магнитна карта. Всички части са дървени. Може да се закачи на стената.

Покажете Европа на Вашето дете по забавен и интересен начин. Вижте какви, животни живеят в различните държави и се забавлвайте. Всички надписи на картата са на френски език.

размер: 51 х 49.5 x 1 см

съдържа: 37 дървени части

възраст: 7-12 години

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също