SmartGames логическа игра квадрилион

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG540

Цена: 39.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Играй Квадрилион като просто натиснеш четирите магнитни решетки, като по този начин създадеш твое лично игрално поле. Целта на играта е да подредиш 12 разноцветни парчета пъзел на игралното поле, което сам създаваш. Всички възможни конфигурации може да бъдат решени, понякога дори имат хиляди варианти. По този начин никога няма да се изчерпат предизвикателствата. Тази игра е страхотно забавление за хора от 7 до 99 години. Книжка с варианти на играта е включена в комплекта но... няма да имате нужда от нея. Вижте упътването на играта тук.

Играта съдържа: 4 магнитни решетки, с които да създадете игрално поле, 12 разноцветни  парчета пъзел и книжка с предизвикателства.

Възраст:+7

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също