SmartGames логическа игра джобен формат IQ Blox

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG466

Цена: 18.00лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

IQ-blox е логическа главоблъсканица за млади и стари, 120 предизвикателства за хора на възраст от  6 до 99 год.

С играта IQ-blox стените няма да Ви спрат, напротив те ще ви помогнат в намирането на решението. Използвайте стените, за да запълните игралното поле с разноцветни елементи от пъзела. От ниво за начинаещи до експерт в играта с IQ-blox ще откриете 120 предизвикателства в джобен формат за подреждане, но трудни за решаване.

Съдържание: игра в джобен формат, четири бели "стени", 7 разноцветни парчета пъзел и книжка с 120 предизвикателства и решения.

Възраст:+6

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също