SmartGames логическа игра ден и нощ

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG013

Цена: 49.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене. Тази уникална логическа игра, изработена от висококачествена дървесина ще предизвика малките деца да направят картината от картите с помощта на елементите, скоито разполагат.

Игрите са с две нива на трудност като по-лесните са картинките през деня, защото там детето може да види цветовете на елементите, картините през нощта са по-трудни, защото се виждат само силуетите на елементите.  

Комплекта съдържа: книжка с 48 предизвикателства за деца на възраст от до 6 год., дървена основа и 10 разноцветни дървени блокчета.

Възраст:+3

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също