SmartGames игра малката червена шапчица

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG021

Цена: 44.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Имало едно време… Помогнете на малката Червена шапчица да избере верния път до къщата на нейната любима баба, но внимавайте, защото вълкът дебне и иска да стигне пръв. И както в играта Трите прасенца, така и тук има красива книжка с твърди корици и красиви илюстрации, по които Вашето дете да разкаже приказката.

Изберете предизвикателство, поставете дърветата, къщата и Червената шапчица на показаните места. Подредете парчетата пъзел "път", така че малката червена шапчица да може да отиде до своята баба. Колкото по сложно става предизвикателството, толкова повече парчета пъзел "път" ще са ви необходими. Има само едно вярно решение.

Съдържание: 5 парчета пъзел "път" и "цветя", 2 фигурки(вълк и червена шапчица), 3 дървета, една къща, книжка с 48 предизвикателства и книжка с картинки с твърди корици.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също