Orchard Toys образователна игра две по две

Марка:Orchard Toys

Код на продукт:10207004

Цена: 32.50лв.
Количество:

Съберете двойките животни и ги качете в големия Ноев ковчег. Намерете дъждовен облак, за да може ковчега да отплава! Картите могат да бъдат събрани по  цвят или вид животно. Може да играете играта с обърнати с лицето нагоре карти, събирайки две по две еднакви, а когато децата напреднат може да се играе като игра за памет.

Цветните заоблени картите са с илюстрации на екзотични животни от цял свят, от костенурки и носорози до фламинго! Те могат да се използват за развитие на детски езикови и познавателни умения. Играта включва допълнителни фигури за занимания, развиващи въображението.

Играчи: 2 - 4

Възраст: 2 - 6 год.

Съдържание:

  • 3D Ноев ковчег
  • 42 карти
  • 2 фигури
  • инструкции

Историята на Orchard Toys започва около кухненската маса, изработвайки кубчета и шаблони за местната детска градина. Повече от 40 години по-късно, продуктите на компанията се предлагат в над 50 различни страни по целия свят и са признати като водещ производител на образователни игри и пъзели както в Обединеното кралство, така и в световен мащаб. Продуктите с марка Orchard Toys се предават през поколения на деца и внуци, което говори за лоялност към марката и високото качество на продуктите, които помагат на децата да учат и играят едновременно.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също