House of Marbles Мемо игра – пъзел в рими

Марка:House of Marbles

Код на продукт:10-038

Цена: 10.90лв.
Количество:

Мемо игра – пъзел, разработена по популярни английски, детски стихчета. Класическата мемо игра е разчупена с популярни рими и карти под формата на пъзел от два елемента всяка. Целта на играта е да се съберат възможно най-много съвпадащи си карти – пъзел. Първият играч избира две парчета от обърнатите с лице надолу и ако съвпадат, продължава. Ако не е запомнил местоположението на съвпадащите си парчета, идва ред на следващият играч да избира. Красивите илюстрации са от 1920 г., а играта включва също книжка с любимите детски стихчета. Подходяща е за англоезично обучение на деца над 5 год.

За 2 до 6 играчи

Размери: 11 x 16 x 2 cm

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също