Goki Кино - приказка

Марка:Goki

Код на продукт:53924

Цена: 23.90лв.
Количество:

Goki е у дома, където семействата се събират заедно! - Това е мотото на немската компания, която предлага висококачествени играчки на добра цена.
Добрите дървени играчки са от съществено значение за развитието и запазването на моториката, сензорните и тактилни умения у децата.

Gollnest & Kiesel KG е един от най-големите производители на дървени играчки в Европа и най-големият производител на играчки в Северна Германия.
Под шапката на компанията са марките HEIMESS (бебешки играчки, изработени от дърво, произведени в Германия), Goki, HOLZTIGER,'cause и Anker.

Великолепно, дървено, мини кино, което пресъздава две приказки в картинки. С всяко превъртане на 180 градуса около оста си, картинката на екрана се сменя и познатата приказка намира едно вълнуващо продължение. Това е забавна и образователна игра, която насърчава развитието на речта и въображението. Подходящ начин да се забавлявате заедно с децата. Приказните истории са за червената шапчица и за принцесата и жабокът принц.

 

Размери: 13 x 6 x 13,2 cm

Подходящо за деца над 3 год.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също