Образователна игра Букварино

Код на продукт:ABV

Цена: 32.00лв.
Количество:

Комплектът Букварино съдържа:

  •     60 броя карти
  •     2 броя карти „Ключ”
  •     2 броя ученически тетрадки

Комплектът включва също книга „Исторически лабиринт на познанието” с любопитна информация за живота на 60 личности в българската история. Вълнуващи публикации за пътя на древните българи. Различна гледна точка за произхода и развитието на българската азбука. Неочаквани изображения с най-старите писмени знаци.

„Букварино” е система от образователни игри, посветени на българската азбука. Те са предназначени за увлекателно преподаване на правопис и правоговор.
„Букварино” завладява с образи и информация за живота на 60 интригуващи личности в нашата история. Богато въображение, верен правопис, находчивост и ученолюбие короноват за победители жадните за знание.
Златни „Ключове” отварят врати в историческия лабиринт на познанието.
„Букварино” е вълнуващо игрознание за малки и големи, забавление за цялото семейство.
„Букварино” е ценен урок по родолюбие. Привлича със своята ясна идея – да образова, да възпитава, да развлича, да възбужда сетивата и да сприятелява.
„Букварино” намира приложение в училища, школи, детски градини и занимални, езикови центрове, библиотеки и др.
„Букварино” е интригуващо забавление за летни и зимни лагери, ученически ваканции, дори и по време на пътуване.
„Букварино” е занимателно помагало, подходящо за обучение на чужденци и етнически малцинства, изучаващи българския книжовен език.

"Сдружение Азбукари“ е неправителствена организация, подкрепяща интеграцията на деца и младежи със специални нужди. Работи и за развитието на надарени деца, има зад гърба си различни инициативи, посветени на спорта, интеграцията, музиката и съживяване на българските традиции.
Чрез покупката на комплект Букварино от онлайн магазин ЕЛФИТЕ Вие дарявате средства, които ще помогнат за реализацията на следващият образователен проект – „Креативни мислители“. Ще бъде създадена уникална патриотична училищна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Така един остарял кабинет ще бъде реформиран в нова интерактивна образователна стая, оборудвана с модерни технологии, където ще се насърчи творчеството на децата и свободното знание.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също