WOODY Дървен, магнитен пъзел карта на света

Марка:Woody

Код на продукт:91190

Цена: 71.90лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Голяма дървена карта на света с магнитни елементи, представляващи различните държави. Границите на държавите са маркирани с тънка линия. По този начин децата лесно ще се научат да разпознават къде да поставят отделните парчета от пъзела, в зависимост от неговата форма и цвят. По-късно ще научат къде и на кой континент се намира дадена държава. Играта с този пъзел ще подобри знанията по география, наблюдателността, паметта и прецизността на движенията на децата.

Размер на пъзела: 77 x 47 x 0.5 см.

Брой елементи: 90

Възраст: 3+

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също