ESTHEX музикално китче Уолтър

Марка:ESTHEX

Код на продукт:20135

Цена: 55.00лв.
Количество:
Тагове: ESTHEX, музикален, кит

През 2003 година Естер среща Софи. Тя е рисунка, скрита на тавана, направена от Естер, когато е била на 4. Вдъхновена от простотата и неподправената веселост на собствената си рисунка, направена на долния етаж преди толкова години, тя взима Софи за модел на първата кукла Esthex. Това е само началото на създаването на цяло семейство от кукли и дружелюбни животни. В началото Естер ги изработва сама, а по-късно със съдействието на социалните служби, в началото в родния и град в Холандия, а след това в Тайланд, намира съмишленици и днес продуктите се изработват на ръка и се продават по целия свят.  Esthex притежава удостоверение ICTI, което означава, че осигуряват добри условия на труд за своите служители.

Очарователният кит Уолтър има голяма глава и смешни райета на корема. Той ще помогне на малкото ви съкровище да се унесе в спокоен сън, успокоявайки го с магическа мелодия. Бебето може да играе с перките и опашката му, а коремчето е с повече тежест, за да може Уолтър да остане прав при вълнение.

Размери: 25 см х 17 см

Подходяща за деца 6+ месеца

Пере се при 30°C

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също