Galt Бебешка книжка с комплект кукли за пръсти

Марка:GALT

Код на продукт:1004363

Цена: 39.80лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Mека книжка със 6 забавни страници с джобчета за 5-те кукли за пръсти. Джобчетата са във формата на домовете на животните.

Усмихнатите животинки за пръсти фокусират вниманието на бебенцето върху движението на вашите пръсти. Страхотен начин да забавлявате бебето, подпомагайки всичките му възприятия, а за пораснали малчугани е лесен и забавен начин да научите животните и техните местообитания и да развивате речевата култура. Книжката също така е начин за ранно приобщаване на децата към магията на театъра.

Мека, безопасна, пере се в пералня.

За деца + 0

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също