Bigjigs настолен куклен театър

Марка:Bigjigs

Код на продукт:BJ339

Цена: 49.90лв.
Количество:

Основана през 1985 г., Bigjigs е семейна компания, чиято мисия е да предлага качествени, безопасни и достъпни продукти, които допълват играта чрез забавление, изследване и обучение. Семейството са бивши учители, решили да развиват компания, която да направи ученето забавно чрез използването на традиционни дървени играчки.

С кукленият театър на Bigjigs всяко представление е наслада за публиката! Големият размер дава възможност на децата да седят зад сцената и да режисират постановката. Дървената рамка има в допълнение червени, копринени завеси и дори тебешир, за да информира зрителите за следващи представления! Просто добавете произволен брой кукли и сцената е готова!

Размери: 65 х 65 х 15 см.

Подходящо за деца над 3 г.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също