Bigjigs кукли за пръстчета 3 приказки

Марка:Bigjigs

Код на продукт:BJ705

Цена: 27.90лв.
Количество:

Основана през 1985 г., Bigjigs е семейна компания, чиято мисия е да предлага качествени, безопасни и достъпни продукти, които допълват играта чрез забавление, изследване и обучение. Семейството са бивши учители, решили да развиват компания, която да направи ученето забавно чрез използването на традиционни дървени играчки.

Великолепен комплект кукли за пръстчета, който дава възможност за пресъздаване на 3 различни приказки - Червената шапчица, трите прасенца и котаракът в чизми. Създавайте и разказвайте вълшебни, магически истории. Творческата игра е изключителна важен елемент за развитието на децата. КОмплектът включва 6 бр. кукли за пръсти.

Размери: 30 х 18 х 4 см.

Подходящо за деца над 3 г.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също