Mudpuppy книжка за оцветяване Pirates!

Марка:Mudpuppy

Код на продукт:9780735336599

Цена: 9.90лв.
Количество:

Забавна книжка за оцветяване с огледални изображения за малки пирати. Миксирате и правите различни забавни кобинации. Един от най-популярните формати на Mudpuppy. Забавен начин да се развиват художествените заложби на децата, възможност да създадат свой собствен свят на насекомите.

20 дебели страници с огледални изображения - ляво и дясно.
Размери на затворената книжка: 17.5 х 20 см.

Изработен от 90% рециклиран картон. Отпечатан с нетоксични, соеви мастила.

Награди: Tillywig Best Creative Fun Award - Winter 2013

Продуктите Mudpuppy са под шапката на компанията Galison, която работи предимно с музеи и арт галерии и има за цел да направи художествените произведения широко достъпни под формата на добре разработени хартиени продукти. С течение на годините продуктите Mudpuppy са предпочитани от магазините, предлагащи ретро и класически играчки, както и големите, реномирани магазини за играчки в Америка и западна Европа.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също