Mon Petit Art 3D Кутия за оцветяване Кокеши

Марка:Mon Petit Art

Код на продукт:C3DIZU1

Цена: 19.90лв.
Количество:

MON PETIT ART разбират изкуството чрез нашите творения и artivities® - играчки и арт дейности, които вдъхновяват децата да изследват въображаемото. Обръщат специално внимание на детайлите и на качеството. Всички продукти са произведени в Европейския съюз, със сертифицирани материали с произход от трайно управлявани гори.

Изключително оригинален комплект за оцветяване.

След като оцветите предварително изрязаните картини, ги поставете на стойката включена в комплекта. Ще видите как само за миг ще направите една много забавна и ефектна 3D сцена. Остава само да разкажете интересна и вълнуваща история и да посрещнете бурните аплодисменти на Вашата публика. Завесата е вдигната, Вие сте на ход...

Възраст +5

Съдържа: 7  предварително перфорирани картини за оцветяване и 1 подложка

Материал: 100% картон, FSC Сертифициран, Произведен в ЕС

Размер на опаковката: 17.5 x 24 x 1 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също