Mon Petit Art 3D картонен модел Клетка за птици

Марка:Mon Petit Art

Код на продукт:CAOMIN1

Цена: 26.00лв.
Количество:

MON PETIT ART разбират изкуството чрез нашите творения и artivities® - играчки и арт дейности, които вдъхновяват децата да изследват въображаемото. Обръщат специално внимание на детайлите и на качеството. Всички продукти са произведени в Европейския съюз, със сертифицирани материали с произход от трайно управлявани гори.

Този изключително креативен комплект ще вдъхнови вашето дете да създаде истински изящни клетки за птици. Направете модела по собствен вкус и декорирайте с него стаята на вашето дете.

Възраст +7

Съдържа: 3 клетки, 2 листа с пеперуди, 1 лист с птици

Материал: 100% картон, FSC Сертифициран, Произведен в ЕС

Размер на опаковката: 31 x 22 x 2 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също