Sepp Jeux магнитна игра забавни животни

Марка:Sepp Jeux

Код на продукт:4MLAND

Цена: 52.00лв.
Количество:

Измисли и направи смешни и необикновени животни - слон-тигър, зебра-птица, пеперуда-риба с тази забавна магнитна игра, която съдържа магнити с разнообразни геометрични форми, шарки и цветове. Игра с големи пейзажи/фонове и магнити, които могат да се поставят един върху друг.

Комплетът съдържа 1 метална кутия с размери 240 x 190 x 50 мм с места за поставяне на магнитите и листата с образците, 93 цветно отпечатани магнита, 4 цветни двустранни страници с размер 210 x 170 мм (3 неутрални фона и 5 фона с умалени образци), 6 карти с размер 105 x 85 мм, цветно отпечатани от двете страни (12 примера за странни животни).

Размери на опаковката: 24 x 19 x 5 см.

С над един милион продукти, продавани всяка година, Sepp (Франция) е експерт в производството на магнитни дъски, магнитни поврхности и магнитни игри. Магнити - това означава Sepp!

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също